Top
Direct contact?
info@motiontraining.nl
Brainstormen?
+31 6 5496 3068

Wij communiceren, ieder op zijn eigen manier en met zijn eigen stijl. Deze manieren en stijlen zijn verschillend. Vandaar dat er verschillende conclusies getrokken kunnen worden bij een eenduidig verhaal. Wilt u zicht krijgen op uw eigen communicatiekracht, leerstijl en veranderkracht, doe dan de 7Life© communicatiescan. Investeer in uw persoonlijke effectiviteit en leer aansluiting te vinden met de andere stijlen.

Daarbij heeft Motion training een tweedaagse 7Life training ontworpen die u inzicht geeft in uw persoonlijke voorkeurscommunicatie en die van uw collega's en klanten. Na de training beschikt u over een zeer krachtig instrument waarmee u talenten van anderen en uzelf nog meer tot bloei kunt laten komen. Deze tweedaagse 7Life training is bij uitstek geschikt om de communicatiewijze in het team inzichtelijk te maken en vandaar uit te optimaliseren.

Het 7Life© concept heeft zijn weg gevonden naar het bedrijfsleven. Motion Training beschikt over de licentie om dit krachtige instrument naar het Nederlandse bedrijfsleven te mogen brengen. Voor aanvullende informatie kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wilt u alvast meer weten over de zeven verschillende communicatiestijlen en wat typerend is voor deze stijlen? Dan kunt u dat zien bij de zeven buttons met de verschillende communicatiestijlen.

Wilt u kennis maken met Motion Training?