Top
Direct contact?
info@motiontraining.nl
Brainstormen?
+31 6 5496 3068

Onze trainingen zijn afgestemd op drie verschillende doelgroepen binnen een organisatie, te weten: medewerkers en leidinggevenden/teamleiders (op ‘tactisch' organisatieniveau) en management teams (op ‘strategisch' organisatieniveau). Daarnaast worden trainingen aangeboden die in het geheel gericht is op het begeleiden c.q coachen van mensen. Vanuit de werkwijze van Motiontraining gebaseerd op het ervaringsleren, is dit een essentiële kerncompetentie die centraal staat binnen het gehele ontwikkelen van mensen en organisaties.

Ontwikkelmethode

Om deelnemers snel en optimaal te helpen ontwikkelen werkt Motion Training vanuit het ervaringsleren. Doelgerichte ervaringen gekoppeld aan de trainingsdoelstellingen geven de deelnemers op een snelle en leuke wijze inzicht in hun persoonlijke gedrag en ontwikkelpunten. Door de gevarieerde wijze in aanbod van de trainingsthema's worden onze trainingen als plezier en vooral leerzaam ervaren. Daarbij zullen elementen als terugkoppeling en individuele aandacht niet ontbreken.

Teamtraining

Laat uw team beter samenwerken
Lees meer

Leiderschaptraining

Ontwikkel situationele lenigheid

Teambuilding

Bouw aan een hechter team

Overige trainingen

Deze trainingen helpen bedrijven verder

Maatwerk

Het ontwikkelen van talent is maatwerk. Heeft u dus een specifieke ontwikkel- of opleidingsvraag; onze trainers maken graag voor u een plan op maat. Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak.

Wilt u kennis maken met Motion Training?